Your cart is empty.
×
Your cart is empty.
Tel: 052 42 30 30

RAMEN EN DEUREN

PVC – Het raam met stijl in generfde kunststof

a) De Profel kunststoframen zijn vervaardigd met de beste grondstoffen die bewezen hebben slagvast, duurzaam en onderhoudsarm te zijn.
b) Het 4 (58 mm kader) en 5-kamersysteem (70 mm kader) met 3 dichtingen die zorgen voor perfecte wind-, water- en geluidsdichtheid.
c) De middenkamers worden opgevuld met gegalvaniseerde versterkingsprofielen die de stabiliteit verhogen.
d) De middenkamers kunnen desgewenst met isolatie worden gevuld, om zo te voldoen aan de strengste eisen inzake isolatie.
e) Keuze uit een vlakke raamkader of een verdiepte raamkader “Maaslandkadera”, met een bijkomende keuze uit een vlakke raamvleugel of een retro raamvleugel. Een strakke gelijkliggende raamvleugel is tevens mogelijk.
f) Desgewenst kan u kiezen voor de uitstraling van echt hout dankzij de traditionele hoekverbindingen van 90Ai??.
g) Kleur is een belangrijk visueel aspect en PROFEL biedt ons 14 kleurstructuren & 5 houtimitatiestructuren aan.


PVC/ALU – BIJZONDERE RAAMCOMBINATIE VAN KUNSTSTOF EN ALUMINIUM

a) Combineert de kwaliteiten en mogelijkheden van kunststof en aluminium.
b) Binnenzijde in PVC met zeer goede isolatiewaarden in kleur wit, crA?me of korrelstructuurfolie in wit of crA?me (moderne look).
c) Buitenzijde in strakke, solide en verfijnde aluminium, in een waaier van kleuren.
d) Perfecte bevestiging van aluminium buitenschaal op het kunststofprofiel.
e) Geschikt voor dubbele en driedubbele beglazing.
f) Perfect te combineren met aluminium schuifdeuren.
g) Keuze uit een strakke vlakke raamvleugel of het klassieke retro-model.
h) Zowel toepasbaar voor nieuwbouw als renovatie.


ALU – Aluminium ramen met een warm gevoel

a) De Profel aluminium ramen staan borg voor het uitgekiende concept, een hoge kwaliteit en een zorgvuldige afwerking.

b) Het kadersysteem van 70 mm (afgerond of vlak), 80 mm (rechthoekig) met een 3-voudige aanslagdichting bestaande uit een 3-kamersysteem. Een afzonderlijke binnen- en buitenschaal, met unieke meervoudige hoekverbinding Pershoeken in binnen- en buitenkamer plus aanslagdichtingen. Een thermische onderbreking van 28 mm.

c) Keuze uit 6 verschillende vleugeltypes : rondoa, ellipsa, retroa, finoa, stratoa en ferroa. Van klassiek, over hedendaags tot modern.

d) Tevens is een bijzondere uitvoering mogelijk met verdoken raamvleugels (aluminium P700 systeem). Geen verschil meer in uitzicht tussen vaste en opendraaiende delen.

e) De uitvoering High Thermiquea met een profieldiepte van 92mm en een thermische onderbreking voorzien van PU-schuimisolatie is uitermate geschikt voor de laag energie- en passiefwoningen.

f) Keuze uit 21 vlot leverbare qualicoat standaardkleuren, glad gelakt of structuurlak. RAL-kleuren naar keuze eveneens mogelijk in optie.

g) Continue kwaliteitszorg onder controle van onafhankelijke en gecertificeerde organismes: niet alleen op het profielsysteem maar over het volledige productieproces vanaf de grondstof tem het volledig eindproduct. Dit resulteerde in een BUTGB certificering toegekend in januari 2007.


HOUT – Het raam met een hart van hout

a) De Profel ramen in hout staan borg voor het uitgekiende concept, en de kwaliteit van haar product.

b) Een profieldiepte van 68 mm en hoogte van 82 mm.

c) Een goede geluids-, warmte-, en koude isolatie door het gebruik van 2 aparte dichtingen.

d) Keuze uit 3 houtsoorten : meranti, afrormosia en nieuw fadura (met extra isolerende eigenschappen). Het hout draagt een FSC-label. Op aanvraag zijn ook andere houtsoorten mogelijk.

e) Uitvoering mogelijk in zowel het klassieke (P2400) als het moderne (P2300) systeem.

f) Houten raam kopie antiek. Traditie met hedendaagse topprestaties. Behoud de oorspronkelijke luister en cachet van uw woning.

g) Het raam wordt steeds beschermd door een ecologisch verantwoorde drievoudige drenking op waterbasis.

h) De drievoudige drenking op waterbasis laat het gebruik van verschillende kleuren toe. De eindlaag garandeert een lange levensduur. De profielen worden voorzien van een grondlaag, welke u toelaat de ramen en deuren naar eigen wens en smaak te kleuren. Tevens zijn de profielen verkrijgbaar in 4 transparante tinten en 19 standaard PROFEL kleuren of niet-standaard RAL- of NCS-kleuren.